Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Linkek
Sikerprogram.


Egy zseniális rendszer, amelyben képtelenség veszíteni. Elismert magyar marketing szakember hozta létre. 


A regisztráció a sikerprogram oldalára ingyenes! Az oldalon sok érdekes, az internetes pénzkeresést elősegítő programmal ismerkedhetsz meg.


Ezek egyike 2x2 Linkstart. 
Az ajánlat egyszerű. 
Egy általad választott weboldalt a sikerprogram portálján a 2×2 Linkstart oldalon listázhatsz. Amíg sikerprogram létezik, addig ott lesz a linked. Akár a feliratát, akár az URL-t, akár a leírást bármikor megváltoztathatod.


Egy csomó helyre kitehetsz linket ez nem újdonság. Akkor mégis mi a nagyszerű ebben?
Az, hogy ezzel az egy link kihelyezéssel kereshetsz is!
Hogyan?


Egyetlen egyszer kerül 300 Ft-ba ennek a linknek a kihelyezése, ezzel elindítasz egy 2×2-es mátrixot. És nincs többé havidíj!
Ezt a struktúrát, azok fogják tölteni:


Akiket te ajánlottál, vagy ez után ajánlasz a sikerprogramba.


És természetesen, akik a te mátrixodba kerültek, hiszen a saját mátrixukat is építik.


Ritkábban pedig azok is akik esetleg nálad gyorsabban haladnak a saját mátrixukkal


De a te mátrixodban is összesen csak 6 hely van… és itt jön képbe a pénzkereset.
Automatika tölti fel az üresen maradt pozíciókat, méghozzá a legrégebbi nem teljes mátrixtól kezdve, fentről-lefelé.


Amikor kitöltődik a TE mátrixod kapsz 1077 Ft jutalékot és újra belépsz a körforgásba ekkor az egyenlegedből levonódik újra a 300 Ftígy tisztán marad neked 777 Ft jutalék. Az újra belépésed a következő legrégebbi mátrixba, az elérhető legfelső pozícióra, vagy ha a sikerprogram szponzorod bent van, akkor ő alá.


Így újra meg újra feltöltődik a TE mátrixod is. Ami azonnal újabb777 Ft jutalékot juttat el neked. Akár óránként, percenként.


De a lényeg, hogy ne csak belépj, hanem aktívan keress új üzleti partnereket, hiszen ez fogja biztosítani, hogy folyamatos legyen a pénzáramlás. Vagyis, hogy ne csak 1-2 szer hozzon pénzt neked, hanem passzív bevételt termeljen.


Tehát a lépések sorban:
•Regisztrálj a Sikerprogramba! A regisztráció ingyenes.


http://sikerprogram.net/linkstart-2x2.php?ajanlo=3478&lan=hu


 


 


• Töltsd fel az egyenlegedet. A feltöltés legkisebb összege 500 Ft. Az egyenlegedet AlertPay, vagy PayPal számláról gyorsan fel lehet tölteni, vagy banki átutalással, de az lassabb.
• Keresd meg a web irodád közepén a 2×2 linkstart részt. Töltsd ki az adatokat és kattints az aktiválás gombra. Majd nézd meg a 2×2 linkstart részben látható új adatokat (statisztika)


Lehetőséged van a karrier építésre is, erre a célra egy ,Nagy piros Gomb fog megjelenni a webirodádban, Ha a nagy piros gombra rákattintasz és elfogadod a minimális követelményeket, melyeket támasztanak, akkor lehetőséged lesz magasabb gazdasági osztályba kerülni ahol 7770 Ft illetve 77700 Ft egy mátrix kitöltődése után a tiszta jutalékod.


 


Hívd fel a figyelmet a sikerprogramra az ismerősi körödben, oszd meg Facebookon, IWIW-en.


Itt regisztrálhatsz.


http://sikerprogram.net/linkstart-2x2.php?ajanlo=3478&lan=hu


 


 A SikerProgram saját matematikája:
A SikerProgramon belül összesen 4 különböző jutalék érhető el, mindegyik növelheti az egyenleged. A 3 lépcsős 2x2 mátrix utolsó lépcsőjétől gyűjtött egyenleg a hálózati belépések alapját képezi. A SikerProgramban pénzbeli kifizetés nincs. Az itt összegyűjtött jutalékodból több hálózati belépőd és egy ideig a havi díjak lesznek kifizetve. A csapatodnak természetesen ugyan ezek a feltételek adottak. A munkádért járó készpénzt minden olyan hálózat fogja Neked megadni amelyben részt veszel. Nem muszáj mindegyik hálózatban a saját neveddel regisztrálnod. Lehet egy rokonod, vagy egy céged adataival is regisztrálni, de mindegyikbe részt kell venned, hogy a struktúra amelyet építünk töretlen legyen. A következő részben megtudhatod, hogy mi az a 4 jutalék ami elérhető, és ami biztosíthatja számodra, hogy saját pénz betétele nélkül egyszerre ugyan azzal a csapattal építsük a szebb közös jövőt.


2x2 Első Gazdasági osztály


Ha a SikerProgramban regisztráltál, befizetted és aktiváltad az alap csomagod, feladtad a "saját" weblapodra mutató hirdetésedet, elindul az első gazdasági osztályban egy 2x2-es mátrixod, itt a hirdetésed árának 60%-a visszaosztásra kerül, a következő matematikai számítással: Az első két munkatársad valamint akár általad szponzorált újabb 4 vagy általuk szponzorált első 2-2 munkatárs fér el egy mátrixban. Tehát a mátrixod 6 fővel megtelik. Ha mind a 6 fő bekerült, akkor kapsz 1077 Ft jutalékot, ebből levonásra kerül az újabb mátrixod indításának díja 300 Ft. vagyis tisztán 777 Ft jutalékod képződik, és új üres mátrixot nyitsz a SikerProgramban lévő személyes szponzorod saját mátrixán belül. Természetesen a Te munkatársaid, amikor nekik kitelik a saját mátrixuk ugyan így a Te aktuális mátrixodban foglalnak helyet. Ahányszor kitelik a Te mátrixod, akár új, akár a régi munkatársaid újra indult mátrixaival, akkor Te jutalékot kapsz. Amikor eléred a SikerProgramban, hogy az egyenleged 3000 Ft fölé emelkedik (4 mátrix kipörgés, vagy vezetői csomaggal indulás.), akkor automatikusan belépsz a második gazdasági osztályba is. Ott is elindul plusz egy mátrixod, így magasabb jutalékokra is szert tehetsz.


2x2 Második Gazdasági osztály


Miután befizetted a vezetői csomagot, vagy összejött az alap csomagnál a 4 mátrix kipörgésed, elegendő jutalékod van, hogy elindítsuk a második gazdasági osztályos mátrixodat is. Ezzel párhuzamosan a hirdetésed is egy sokkal kiemeltebb helyre kerül a linktárunkban.


A második gazdasági osztály működése ugyan az mint az első gazdasági osztálynál, de ide azok a munkatársaid kerülnek akik vezetői csomaggal indulnak, illetve, ha ők is elérik a második gazdasági osztályos jutalék lehetőséget. A második gazdasági osztály tehát 3000 Ft-ból indul és minden mátrix kipörgéskor a visszaosztás 7770 Ft. tehát ennyivel emelkedik az egyenleged minden ciklus végén. Ezzel párhuzamosan természetesen Neked és munkatársaidnak is "pörög" az első gazdasági osztályos mátrix is. Amint a SikerProgramos egyenleged eléri a 30.000 Ft-os összeget, azt levonjuk, és indul egy mátrixod a 3. gazdasági osztályban is.


 


2x2 Harmadik Gazdasági osztály


Ugyan úgy működik, mint az első kettő, de itt a hirdetésed TOP pozícióba kerül, és sokkal hangsúlyosabb is lesz.


A 3. gazdasági osztályban egy mátrix kipörgésekor a jutalékod 77700 Ft és természetesen itt is ilyenkor új ciklust kezdesz. De amint először kipörög a 3. gazdasági osztályos mátrixod, vagy az egyenleged eléri az első hálózat belépőd árának mértékét, azonnal beléptetünk téged oda, és onnantól folyamatosan a többi hálózatba is. Természetesen a munkatársaidnak is ugyan ezek a feltételek adottak, tehát amikor az ő egyenlegük eléri ezt a szintet, akkor a másik hálózatokba a Te kódoddal fogjuk regisztrálni őket, vagyis Neked ekkor jutalékod keletkezik az adott hálózatból, és innentől kedzve folyamatosan, az ottani marketing tervnek megfelelően. Majd így tovább...


 A végén MINDEN hálózatban bent lesz nagyjából ugyan az a csoport alattad, sőt beeső emberekre is számíthatsz hiszen sok hálózat ahova megyünk bináris, vagyis két lábas. A SikerProgramban 6 munkatárs a "norma".


Természetesen ha csak két vezetőt találtál, akkor kevesebb jutalékra számíthatsz minden hálózatból, amíg nem pótolod a lemaradást. Ha több, mint 6 munaktársad van akkor meg több jutalékra számíthatsz.


Minden munkatársad aktív lesz mindegyik hálózatban (anyagilag értem), hiszen saját zsebből pénzt ebbe már nem kell beletennetek, amig az adott hálózatból esetlegesen nincs jutalékod, a SikerProgram fogja kifizetni a havi aktivitásokat, utána jutalékod egy nevetségesen kicsi részét kell majd erre visszaforgatnod. De mindig többet fogsz keresni, mint amennyi az esetleges "kiadásod" lesz.


Word Pool


Minden egyes gazdasági mátrix kipörgésekor, marad el pár forint a "kerekítésnél". Ezeket egy kalapba gyűjtjük, amely kalapból a csapatod mérete alapján minden évben vissza fogjuk osztani a bent lévő összegyűlt összegeket. Minden 6. saját munkatársad után egy résszel növekedik a Te saját potenciális jutalékod. Tehát 6 munkatárs esetén 1 rész, 12 esetén 2 rész...stb. Év végéig a kalapból levonjuk a SikerProgram működési költségeit, és a fennmaradó összeget elosztjuk az összes részek összegével majd az általad birtokolt részek mennyiségével megszorozva a Te jutalék számládra írjuk. 


 Itt regisztrálhatsz.


http://sikerprogram.net/linkstart-2x2.php?ajanlo=3478&lan=hu


 


 


 


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!